Beschermingsbewind

 

Bescherming bij je financiële zaken

Als je door lichamelijke of geestelijke omstandigheden niet goed met je geld kunt omgaan, kan beschermingsbewind dit voor jou regelen. Soms is dat maar tijdelijk nodig, maar voor veel mensen blijft dit hun leven lang belangrijk. 

Je kunt hierbij denken aan verstandelijk gehandicapten, psychiatrische patiënten, alzheimerpatiënten of verslaafden. Maar er zijn nog veel meer situaties waardoor je niet (meer) je eigen financiële zaken kunt regelen. Of dat je bescherming nodig heb om te voorkomen dat je in financiële moeilijkheden komt. Je kunt de rechter dan vragen om je ‘onder bewind’ te stellen. 

 

Geen zorgen of gedoe meer over je geld

Bij beschermingsbewind neemt Bblim jouw hele financiële administratie over. Zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je geld en de rust krijgt om je op je andere zaken te concentreren. Wij maken een budgetplan voor je en zorgen dat je vaste lasten worden betaald. 

Je hoeft je ook niet meer druk te maken over je belastingaangifte, het aanvragen van toeslagen, het regelen van je kwijtscheldingen, contacten met energieleveranciers, woningbouwvereniging en andere instanties. Wij regelen alles. Elke maand krijg je van ons een overzicht waarop al je inkomsten en uitgaven staan. 

Beschermingsbewind duurt zo lang als nodig is. Dat kan dus voor een bepaalde tijd of voor altijd zijn. 

Wil je hier meer over weten of je aanmelden? Klik dan HIER.